torsdag 27 november 2008


Andra sidan närmar sig med storsteg och nya öppningar poppar hela tiden. Kul, en liten idé jag haft en längre tid börjar ta form och jag tror att det känns som att den kommer att fungera.. Spännande! har suttit och jobbat med vinterdrinklistan hela kvällen men nu är den klar och skickad vidare för tryck. Imorgon skall jag börja vår vinterkonceptomvandling. Glögg, vinter, värme och trivsel står på protokollet. Stick in huvudet på Park nästa vecka så får ni se hur det blev. På måndag har vi premiär på vår vintermeny och ojojoj vad mycket gott det finns!

Helgen blir lugn, måste ju förbereda för advent, på söndag är jag sugen på att åka och titta på ljuscermonin i Järna, förra året regnade det hela dagen så vi tittade bara genom bilfönstret. W har träningsmatch på söndag så det blir till att gå upp med tuppen. Vad ska ni andra göra?

P.s Tidningen Ridsport har en stor artikel om L i detta nummer. Kolla in tidningenridsport.se! Å vilka fina bilder de tagit på henne. ( Självklart lika fina på pappan också...)

1 kommentar:

mallanbrallan sa...

Det var en fin artikel. Sitter med budget för SS, och hoppas att kunna bidra med lite till Line under nästa år!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...