fredag 22 januari 2010

Speedboattrip

Dragkampsstranden där vi gjorde vår första snorkling för dagen
Ödestrand där det gick två människor endast iförd badkläder, ingen väska eller dyl. Hur hamnade han där? Hur kommer han därifrån?

Koh Poda där vattnet är turkost och stranden består av vit krossad korall. På denna ö stannade vi för att mata fiskar och titta på vilda apor ( som älskar att sno soldyrkarnas badväskor!)


K snorklar i ett hav av fiskar. hon blev så förtjust i sin snorkel så hon hade helst haft den på sig även under middagarna!


Små vita stränder med ett fåtal soldyrkare, paradiset?
Vi avslutade på Koh Kai där vi var helt själva i sällskap av några solstolar...

En dag hyrde vi en egen speedboat med 2 st 200hästars motorer, 2 besättningsmän och en guide ( han kommer att kräva ett eget inlägg, vilken kuf..) för att göra lite Islandhopping som det kallas med strand och snorkling. Vi begav oss till Krabisidan och började på Hong för att sedan åka till en liten snorklingsvik där förövrigt dragkampen ägde rum. Lunch på Railey, en badöl i strandkanten på koh Poda. En fantastisk dag och ett minne för livet. Vi hyrde båt med besättning och guide, hämtning på hotellet, frukt, annanas, vattenmelon, bananer och softdrinks, supergod buffélunch på Railey och vi valde själva var vi ville åka och hur länge vi ville stanna. Pris? 5000 svenska kronor dvs 500kr/person. För en hel dag!!! Utan russians...Säger so Cami, billigt.

1 kommentar:

misun sa...

Härliga bilder! Längtar efter att få se mer!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...