fredag 26 februari 2010

Friday- im in love

Fredag, äntligen! Varför känns de som om det är måndagmorgon/fredagkväll hela tiden?? Allt i mellan är bara en raketfart på Autobahn, jag hajjar ingenting.
Fredag för mig innebär oftast fredagshandla på Ica Kringlan. Jag gillar verkligen att handla där, det ger mig en känsla av lyx ( ja, jag vet det är ganska dyrt, but i am worth it on a friday) Det är en fröjd att handla där, jag hittar min vanliga ekologiska Arlayoghurt och min vanliga skinka och min ekologiska bregott men sen finns det alltid det där lilla extra som man tycker att man vill ha på fredagen. Idag blev det några sushibitar att njuta i sig innan maten och Salsiccia till en italiensk gryta med polenta imorgon ( vilken det var flera år sen jag gjorde senast). Kommer sitta finfint till ett glas mustigt rött, det är jag säker på. Japp, that my friday. Fredagsmys med tv? Japp, men bara när W är här annars blir vi oftast sittandes i köket med en flaska vin och skön musik hela kvällen och det kallar jag kvalitetstid.
Hur ser era fredagar ut?

1 kommentar:

Sebastian sa...

Ja, för att ta idag som exempel så hade vi 309 bokade vilket betyder att vi har dubbla sittningar på alla bord och trippla sittningar på några. Icke att föringa är ca. 50-100 personer utöver bokningen som kommer bara för att festa, dricka eller äta middag i baren.
14 timmars arbetspass och upp igen imorgon för att göra den inventering.

Hallelulja!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...