måndag 25 oktober 2010

förra året gjorde svt de halvt dolda, vilket i mina ögen var en makalöst bra, välskriven och välregisserad serie. i år måste jag säga våra vänners liv, måndagar kl 21.00. love, love, love. visst fyra vänner för livet med olika relationer till sina respektive, föräldrar och barn mm känns lite amerikanskt men otroligt bra rolltolkningar av sveriges skådespelarelit.
varför är det oftast tjejer som håller ihop livet ut och delar liv, känslor, tankar och ågren tillsammans?eller har jag fel? har ni män/killar/sambos som har en nära relation med "sina grabbar"?

3 kommentarer:

Johanna sa...

Jag mötte Lassieinformation fast närmare än så: Manus är skrivet av självaste Eva Staafs man, och av självaste Bulle-Calle Martin. Bara så du vet;)

Camilla - BMI36 sa...

Måste erkänna att jag inte har en sådan relation till några tjejer heller. Som jag flyttat runt och haft svårt att rota mig och det ena med det andra... saknar jag det där du beskriver.

Har inte sett den där serien än. Det är så mycket på måndagar just, CSI, the good wife och så det här, jag kan inte följa allt men vill. Inser nu att jag kanske prioriterat fel..

mary sa...

Johanna, det var som tusan. ja, den var en riktig Lasseinfo, hälsa Eva nästa gång du pratar med henne,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...