fredag 3 december 2010

tänk att jag blir så engagerad i Idol varje år. jag ser aldrig uttagningen, jag tittar inte på slutaudition och jag tittar sporadiskt på finalerna i början men när de första avsnitten och de som inte hör hemma åkt ut ja då tittar jag. tittar, analyserar och framförallt tycker. i år har jag hela tiden sett vilken otrolig begåvning Linnéa har varit och vilken otrolig röst och utstrålning Olle har. tyvärr åkte Linnéa ut förra veckan vilket jag tycker var så synd, hennes sett att tolka musik på sitt eget sätt är en otrolig gåva. hennes version av Crazy in love förra fredagen var helt otrolig, man hörde knappt ngt från orginalet, magiskt i mina öron och ögon men som vanligt med svenska folket så verkar de inte förstå vad riktig begåvning är. visst Minnah har en fin klar röst men i mina ögon är hon så plain, alla låtar hon gör låter som orginalet. inget eget skapande what so ever. Jay tycker jag inte om han upplever jag som en coverbandssångare som jobbar för ett par bira på ett hak i Huddinge, nejtack, sådan klarar jag mig utan.
men man kanske inte kan kräva så mkt av svenska folket, de gillar tv som Ullared, Böda Camping, BarenHåkan och annat skit, vad vet jag, kalla mig ytlig, kräsen, besserwisser eller förmer, i don´t care detta är vad jag tycker om årets Idol.
P.s jag hoppas hoppas att Jay vinner och Olle kommer två för det är alltid, alltid, alltid tvåan som gör succé och karriär.

2 kommentarer:

The Sundlings sa...

NÄmen marie. Nu har du fel igen.;-)
Agnes har klarat sig ganska bra eller hur. Och Jay kommer att blir STOOOOOOR.

mary sa...

Agnes jovisst men Jay kommer falls tbaks till knarket...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...