måndag 5 november 2012

Ladies Night

Ja men hur var det då Ladies Night?
Jo, om vi säger såhär. Att Friends Arena skulle klara 3500 personer sittande middag en vecka efter öppning det var vi redan innan ganska överens om att de inte skulle klara ( yrkesskadade som vi är) och där fick vi även dunderrätt. Men det som var märkligt var att bjuda in till fördrink 18.30 då man fick en Cider men sedan inte öppna barerna förrän kl 19.00 och då nere på golvet där själva middagen sedan serverades, hur tänkte de där? Vilken försäljning de missade.
En annan sak som vi tyckte var märkligt är, bara för att vi är tjejer tror de att vi är dumma? Vill vi bara ha rosa Lysyl, sjunga Singstar eller lyssna på MAX nya "slanka hamburgermål" innan det börjar. Eller för den delen prova tempurmadrasser innan man skall på konsert??!? Jag säger nej.
Hade vi fått bestämma skulle det ha varit skönt barhäng, något band som spelade och lite "införstämning" ute i gångarna, nu stod vi mest och väntade. Hade vi vetat detta hade vi träffats på hotellet och tagit en låååång fördrink där istället.
Men hursomhelst. Maten när den väl kom var den bra och vinet slank ner så när det väl började ja då var vi nöjda och belåtna.
Helt klart kan sägas att Magnus Uggla var helt outstanding, vilken galenpanna. Att se honom med paljettklänning och sammetsjacka pratandes om chinchillisarna, ja då vi tjöt av skratt och Andreas Johansson som avslutning med Glorious var magnifik.
Sedan får man inte glömma att denna show är gjord med humor och man får ta all sexanspelning med en nypa salt, herregud det är ju bara underhållning.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...