söndag 14 juli 2013

New York- Min guide restauranger, barer och Caféer


Dessa restauranger, barer och caféer besökte vi under resan:
Pastis- bakisfrukost söndag med pancakes, maple syrup and strawberries. Tyvärr ingen Bellini då det var för tidigt på dagen....
Red Rooster- jamen precis så bra som jag trodde. Köttet- herregud. Trion som spelade gamla The Commodores och Stevie Wonder bidrog starkt till känslan, sångerskan som sjöng var i klass med Aretha Franklin.
The Standard Grill- söndagsdrink i solen, man tackar. Riktigt snygg uterestaurang i mordernt snitt. Personalen snyggt klädda i ljusblått och vitt. ( ja jag tycker sånt är viktigt...)
Friedmans lunch- inne i Chelseamarket- vilka hamburgare
Buddakan- precis lika snyggt som i Sex&TheCityfilmen men lite besviken på maten. De hade en dresscode men i baren satt det ryssar i shorts- dååligt
Dos Caminos- i Meatpacking District- fredagslunchen med en gigantisk Margerita- slurp
Gansevoort Hotel - i Meatpacking District- fatastisk vy men vin i plastglas är osexigt tycker jag...
5napkinburger - låg nära vårt hotell i Hells Kitchen. Sista kvällens middag, trötta och vi skulle bara ta en burgare och en Bloody Mary. Inte kunde vi veta då att vi skulle få uppleva den godaste burgaren och den största Bloody Mary´n någonsin.
La Masseria- vilken lunch, vilken Aperolspritz- dettta gillades mkt
Aoki- vilken japansk restaurang. I samma klass som Okku i Dubai
Ja detta var ett axplock av de ställen vi han besöka under våra dagar, hoppas denna lilla guide ger er inspiration att åka till världens bästa stad!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...