måndag 28 september 2009

Vilken helg!Vilken helg och vad fort den gick! Fredagen går alltid i raketfart och när klockan var åtta var man komatrött som alltid. " man är gammal när man är tröttare på fredagen än på måndagen" var det ngn som sa, ja då är jag snart pensionsfärdig.
Lördag: ingen familj hemma utan bara egentid. Den tillbringades på Axa och hemma hos Sundlings, härligt med kompiskvalitetstid.
Söndag: golf, men efter 9 hål glev jag av, det gick så j-la dåligt! Skall jag aldrig bli bra på detta??Åkte till Åsgatan 2 istället och drack deras fantastiska kaffe. De finns ingen som gör kaffe som Åsgatan 2. W tog en varm ciabatta med ekologisk skinka och grönsaker från Skilleby. Detta intogs ute i deras trädgård bland höstlöven, det kallar jag kvalitetstid! När vi satt därute kom det ett gäng med Järnabor modell "modernatroposof", W sa efter en stund, alla ser konstiga ut i Järna. Hur svarar men på det och förklarar för en 10åring om antroposofer och annat folk som bor i just Järna???
Denna helg var det konstrunda i Järna så vi hamnade på en utställning de hade i garaget. W tyckte att det var mkt konstiga tavlor som visades, bara färger i kluttar..Denna höst är helt fantastisk, idag måndag är det så varmt så folk har shorts. Me like!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...