fredag 5 november 2010

Har vi alla en Mr Big?


både sambon och barnet är borta, endast lilla mary hemma. passade på att se SATS2, har ni sett den? jag har hört av många att den är så dålig men jag gillade den! visst var det lite larvigt och långdraget i Abu Dhabi men man kan inte annat än att gilla den. kläder, skor (Carrie´s skor på bröllopet, oh my god!) och vackra miljöer. (Carrie´s hem, jatack..)

tänkte på en sak, undrar om alla har ngn gammal Mr Big? förstår ni vad jag menar? okej, nu är de gifta i filmen men tänkte mer på hur det var i serien? hur många gånger sårade han henne, lämnade henne och ville aldrig ha ett seriöst förhållande men kunde hon avsluta, lämna och gå vidare? nej, varje gång han kallade så släppte hon allt, tom offrade vackra fina genomgoda Aidan, alltid allt för Mr Big som var en riktig skitstövel som absolut inte var bra utan snarare farlig och kanske därför så spännande? vad det det som hon inte kunde släppa, var han som eld, alla vet vi don´t play with fire...

okej nu säger jag inte att alla har en Mr Big som spökar men vi är nog många som någon gång i livet haft en Mr Big som rört till, varit farlig, ouppnålig samtidigt underbar de få minuter man fått vara i hans blickfång, hans sfär, i hans närhet, man visste att det inte var bra, man visste att man skulle må skit efter och att det skulle sluta med att man blev sårad, lämnad och tilltyglad men ändå var han ens alldeles egna underbara Mr Big och innerst inne hoppades man alltid, kanske blir det vi två, precis som Carrie alltid hoppades..

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...